Giv fuglene en god bolig, som holder i mange år
Få de kære gråsinolliker som naboer og giv dem en hjælpende hånd ved at sætte et Spurverækkehus i krydsfiner op. Spurverækkehus i krydsfiner er en solidt dansk produceret redekasse i fyrretræ og sikrer gode forhold for fugleungerne. Gråspurvene og andre dyr kan bruge redekassen hele året! De bruger nemlig redekassen til at søge ly for vind og vejr. Om vinteren bruger fuglene eller andre dyr redekassen til at overnatte i. Om foråret og sommeren når fuglene yngler, får de stor gavn af kassen, da der desværre er mangel på ynglesteder i den danske natur.

Arter
Indgangshullet passer bedst til: gråspurve, men mindre arter såsom mejser kan også finde på at bruge redekassen. Redekassen opfylder anbefalingerne fra DOF.

Spurverækkehus i krydsfiner opfylder anbefalingerne fra DOF og har et indgangshul på 35 mm. Anbefalingerne fra DOF betyder at fugleungerne har gode vilkår, da kassen er stor nok til at ungerne ikke maser hinanden og dyb nok til at andre dyr svært ved at ned og plyndre kassen.

Støt to gode sager
Når du sætter denne spurvekasse op, støtter du både de fugle og mennesker der har brug for en ekstra hånd! Redekassen er lavet på Nordfynsværkstedet, et specialværksted for borgere der har brug for en ekstra indsats. Vi er glade for at kunne hjælpe fuglene og samtidigt støtte et opholdssted, der giver personer med særlige behov en værdig hverdag.

Til redekassen medfølger ophængsbeslag.

Spurvene kan selv rydde op efter sig når de har haft unger, så redekassen skal ikke tømmes efter brug.

Vi anbefaler at den bliver malet med miljøvenlig maling eller behandlet med koldpresset linolie. Så holder redekassen i mange år.

Tips
Gråspurven sætter pris på at redekassen hænger i hovedhøjde og op til 6 meter. Kassen skånes for den værste sol hvis muligt. Gråspurvene er dog gode til at tilpasse sig og får også glæde af kassen hvis den hænger anderledes.

Oplever man at der er kamp om redekassen i haven, kan man trygt hænge flere op. Gråspurvene er gode naboer og bor gerne i små kolonier. Der er ingen begrænsning for hvor tæt spurvekasserne kan hænge på hinanden.

Læs mere om gråspurven her.

Synonymer: spurve kasse, spurve redekasse, spurveedekasse, spurvehus, fuglehus, fuglebo.

Spurve Varenummer: 820-062

399,00 kr.

Spurverækkehus i krydsfiner

399,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK