Stære redekasse i FSC certificeret douglasgran
Stærekassen er udført i dansk FSC certificeret douglasgran og er derfor både solid og vejrresistent. Dræn i hvert hjørne og det stærke kerneved sikrer et godt indeklima.

Stærekassen opsættes mindst 2 meter over jorden, men 3 meter eller højere er bedst. Den kan placeres på en gavl, i en mast eller i et træ. Opsætning sker let med det medfølgende bøjle og aluminium søm eller ved f.eks at vippe forsiden op og skrue et par skruer igennem bagvæggen ind i underlaget.
Stæren er en meget social fugl, så flere kasser kan med fordel opsættes i umiddelbar nærhed af hinanden eller side om side i et stort bofællesskab.

Stærekassen kræver minimal vedligeholdelse pga. de vejrbestandige materialer. På trods af at stæren selv er god til at rense kassen om foråret, er det dog altid en god ide at efterse kassen hvert efterår. Kassen renses let ved at forsiden vippes ud, og gammelt redemateriale fjernes.
Ved at opsætte stærekasser kan man sikrer sin græsplæne mod angreb fra bl.a. stankelbenlarver. Stankelbenlarver har den kedelige egenskab, at de spiser græssets rødder, så resten af planten visner. Stærene elsker stankelbenslarver.

Læs mere om Stæren på DOF fuglebasen HER

Spætmejsen kan også finde på at bruge redekassen. Selvom den bruger 32 mm hulstørrelse, så kan den godt lide at murer noget af indgangshullet til med mudder eller ler.

Med kassen leveres:
1 stk. rustfri bøjle til ophængning
1 stk. aluminiumsøm til montage på levende træer
1 stk. rustfri split til at holde forsiden på plads.

Stær Varenummer: 1020

349,00 kr.

Stære redekasse i FSC certificeret douglasgran

349,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK