Giv fuglene en god bolig, som holder i mange år
Få den flotte stær som nabo og giv den en hjælpende hånd ved at sætte en stærekasse op. Stærekasse i fyrretræ er en solidt dansk produceret redekasse i fyrretræ og sikrer gode forhold for fugleungerne. Stæren og andre dyr kan bruge redekassen hele året! De bruger nemlig redekassen til at søge ly for vind og vejr. Om vinteren bruger fuglene eller andre dyr redekassen til at overnatte i. Om foråret og sommeren når fuglene yngler, får de stor gavn af kassen, da der desværre er mangel på ynglesteder i den danske natur.

Arter
Indgangshullet passer bedst til: stær, men mindre arter såsom mejser og spurve kan også finde på at bruge redekassen. Redekassen opfylder anbefalingerne fra DOF.

Stærekasse i fyrretræ opfylder anbefalingerne fra DOF og har et indgangshul på 45 mm. Anbefalingerne fra DOF betyder at fugleungerne har gode vilkår, da kassen er stor nok til at ungerne ikke maser hinanden og dyb nok til at andre dyr ikke kan nå ned og plyndre kassen.

Støt to gode sager
Når du sætter denne stærekasse i fyrretræ op, støtter du både de fugle og mennesker der har brug for en ekstra hånd! Redekassen er lavet på Nordfynsværkstedet, et specialværksted for borgere der har brug for en ekstra indsats. Vi er glade for at kunne hjælpe fuglene og samtidigt støtte et opholdssted, der giver personer med særlige behov en værdig hverdag.

Til redekassen medfølger ophængsbeslag.

Stærene kan selv rydde op efter sig når de har haft unger, så redekassen skal ikke tømmes efter brug.

Vi anbefaler at den bliver malet med miljøvenlig maling eller behandlet med koldpresset linolie. Så holder redekassen i mange år.

Tips
Stæren sætter pris på at redekassen hænger i hovedhøjde og op til 6 meter. Kassen skånes for den værste sol hvis muligt. Stæren er dog gode til at tilpasse sig og får også glæde af kassen hvis den hænger anderledes.

Stæren spiser meget gerne insekter der skader græsset i haven. Deres spidse næb gør de kan komme ned til de skadelige stankelbenslarver og gåsebiller, uden at ødelægge græsset. På den måde kan opsætning af stærekasser forhindre ens græsplæne i at gå ud, fordi man har for mange skadedyr. Noget som f.eks. golfbaner benytter sig af.

Oplever man at der er kamp om redekassen i haven, kan man trygt hænge flere op. Stæren er gode naboer og bor gerne i små kolonier. De er ingen begrænsning for hvor tæt de kan hænge på hinanden. Man kan endda være så heldig at få ens egen mini sort sol når ungerne kommer på vingerne!

Læs mere om stæren her.

Synonymer: Stære kasse, stære redekasse, stæreredekasse, stærehus, fuglehus, fuglebo.

Stær Varenummer: 109172

279,00 kr.

Stærekasse i fyrretræ

279,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK