Rummelig redekasse til stor skallesluger
Stor skallesluger redekasse i FSC certificeret douglasgran giver de bedste yngle forhold til stor skallesluger. Den yngler fra naturen i store hule træer langs søer og har derfor brug for en rummelig redekasse. Desværre er der mangel på sådanne henfaldende træer langs de danske vandløb og søer. Dansk Ornitologisk Forening har gennem de seneste år gjort meget for, at den store skallesluger igen kan få et ordentligt fodfæste i den danske natur, blandt andet ved at opsætte mange af denne redekasse. Når du opsætter en stor skallesluger kasse, er du med til at hjælpe disse flotte og fascinerende fugle i Danmark.

Holdbar redekasse med mål fra DOF
Redekassen overholder de mål, der anbefales af Dansk Ornitologisk Forening. Der er lagt stor vægt på at fremstille en så robust en kasse som muligt, som kan holde i mange år efter opsætning. Kassen er fremstillet af certificeret douglasgran fra Midtjylland. Douglasgran har længere holdbarhed end andet gran, da det indeholder selvkonserverende stoffer i kerneveddet. Det er er derfor heller ikke nødvændigt at behandle den.

Opsætning
Den bedste placering af kassen er i et stort træ, der hælder ud over vandet. Kassen skal så vidt muligt placeres i 6 meters højde eller højere. Den bindes fast med reb(medfølger ikke), som føres igennem huller i toppen og bunden af kassen. Der må ikke være grene foran eller under indgangshullet, som blokere for indflyvning.
Der medfølger høvlspåner til forring af bunden, så æggene beskyttes.

Trappe til ællingerne
I redekassen til stor skallesluger er der indvendigt monteret lister, så ællingerne kan klatre ud af kassen, når tid er. Men hvad gør ællingerne fra 6 meters højde? Ja, de hopper såmænd bare. De små dunbolde er bygget til at klare faldet ned til jorden, hvor skallesluger moren står og hepper på dem.

Dimensioner
Højde: 68 cm
Bredde: 30 cm
Dybde: 32 cm
Hulstørrelse: 15 cm.

Læs mere om stor skallesluger, her.

Redekasser Varenummer: 1050

1.199,00 kr.

Stor skallesluger redekasse i FSC certificeret douglasgran

1.199,00 kr.

Forventet leveringstid: 3-10 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK