En gave til din have
Med et stort insekthotel til sommerfugle i FSC certificeret douglasgran giver du ikke blot en hjælpende hånd til de trængte insekter, din have får også hjælp til bestøvning af især blomster.
Insekthotel vil hovedsageligt blive brugt af citronsommerfugl, nældens takvinge og dagpåfugleøje, men det hvide C, admiral og sørgekåbe kan også benytte det. De overnatter, søger ly for vind og vejr og overvintre i insekthotellet, for så at komme frem og skabe liv i haven.

Kraftig kvalitet
Insekthotel er fremstillet af træ i kraftig kvalitet fra bæredygtigt dansk skovbrug og er selvfølgelig FSC certificeret. Douglasgran skal ikke behandles, da træsorten ikke forgår så let. Dette sikre et sundere miljø for insekterne igennem mange år. Tagudhænget holder insekterne tørre og raske i selv vådt vejr.

Ophængning og vedligeholdelse
Insekthotel til sommerfugle skal stå tørt og få så meget sol som muligt. Placeres helst en meter til halvanden over jorden. Det er vigtigt at insekthotel ikke kommer i kontakt med jord.
Så længe der er danske nektarplanter som f.eks. almindelig knopurt, anis-isop, blåhat, sommerfuglebusk og tusindstråle, trives sommerfuglene.

For en nem løsning til gode sommerfugle blomster, klik her.

Bøjle til ophæng og aluminium søm medfølger.

Mål af insekthotellet:

Højde: 35 cm.
Dybde: 24 cm.
Længde 17 cm.

Synomymer:

Insektbo, insekthus, insekthotel.

Redekasser Varenummer: 104627

549,00 kr.

Stort insekthotel til sommerfugle i FSC certificeret douglasgran

549,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK