Den bedste håndbog til at finde Danmarks flotte sommerfugle

Syv sommerfugleture er en begynderguide til danske sommerfugle skrevet af Kurt Ramskov Laursen. Bogen består af syv ture spredt hen over sommeren til forskellige naturtyper.

Hvor og hvornår finder du forskellige sommerfugle i Danmark?
Danmark rummer omkring 50 almindelige sommerfuglearter, der kan ses om dagen – arter som skovrandøje, kejserkåbe og tidselsommerfugl.
På syv ture til forskellige naturtyper og på forskellige tidspunkter i sommerhalvåret får du her en guide til at opleve alle de almindelige danske sommerfugle. Du får vejledning til, hvor du skal kigge efter arterne, og hvordan du kan genkende arterne. Turene vil give dig et godt indblik i de danske sommerfugles skønhed og levevis.
Bogen kræver ingen forhåndsviden og giver dig de nødvendige praktiske råd, så du får størst muligt udbytte af turene. Bogen er rigt illustreret med billeder af de omtalte arter.
Lidt om Kurt Ramskov Laursen:
Kurt Ramskov Laursen er passioneret sommerfugleobservatør og har siden 2016 registreret mange tusinde fund af sommerfugle fra de fleste områder i Danmark. Han har en baggrund som underviser i gymnasieskolen og fungerer som frivillig guide på sommerfugleture for Danmarks Naturfredningsforening. Han er desuden involveret i overvågning og registrering af nogle af de sjældnere sommerfuglearter på Sydsjælland.
Verdenskortet Varenummer: 105951

449,00 kr.

Syv Sommerfugleture

449,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK