Hjælp naturen!
TagTomat Biernes blomsterblanding er fuld af biernes yndlingsblomsterfrø. Hjælp de fantastiske bier med at trives, med denne nøje udvalgte frøblanding med nektarrige arter til bierne, der vil falde lige i deres smag. Frøene er primært hjemmehørende og så vidt muligt høstet i Danmark. Så frøene dit yndlingssted og se dem skabe liv og farver, samtidig med at du skaber større biodiversitet.

 

Om frøene:
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor den gode dyrkningsoplevelse er sat i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Blomsterblandinger er sammensat af gode frø så vidt muligt fra Danmark, og de pakkes på Nørrebro af frøpakkemaskine, frøken Bertha. TagTomat biernes blomsterblanding leveres med cykelbud til Naturbutikken på Vesterbrogade. Ingen unødvendig udledning af benzinos!

 

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid. En pose rækker til 5-10 m2.

 

Tip
De bedste resultater fås ved at plante forår eller det tidlige efterår. Plantes der på altanen eller i en krukke på vindueskarmen, vandes der så længe frøene spirer.

 

Såkalender:
Såtidspunkt: forår (april-juni) eller efterår (september-oktober)
Blomstring: juli-oktober

 

Højde: 50-100cm
Blanding af en- og flerårige blomster i biernes blomsterblanding

 

Flot variation og indhold

Indhold (kan variere en smule): Esparsette, slangehoved, rødkløver, kællingetand, honningurt, timian, purløg, blodkløver, boghvede, hjulkrone, stolt kavaler, kornblomst, knopurt.

Uncategorized Varenummer: 105625

59,00 kr.

TagTomat Biernes blomsterblanding

59,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK