Hjælp naturen!
TagTomat FrøBomber i gaveæske er fuld af biernes og sommerfuglenes yndlingsblomsterfrø. Hjælp de fantastiske vilde bier og sommerfugle med at trives, ved at så flotte blomster med disse frøbomber. Kast en frøbombe dit yndlingssted og se den skabe liv og farver i det grå byrum, samtidig med at du skaber større biodiversitet.

Frøene er godt beskyttet i klumperne af ler og jord, der sørger for fugt til frøene, når der vandes eller det regner. Smid dem blot hvor du synes at insekterne trænger til en kær hånd og de har adgang til sol og regn. Frøbomberne skal ikke graves ned. Frøene har det bedst med at blive kastet et sted med adgang til sol og regn, eller i en potte i vindueskarmen eller på altanen, hvorefter den blomstrer og giver liv samt farve til rummet. Hver æske indeholder fire frøbomber.

TagTomats frøbomber i gaveæske er inspireret af den japanske bonde og filosof, Masanobu Fukuoka, som genopfandt metoden ‘Clay Seed Balls’ for at skabe biodiversitet i den japanske natur. Papæsken er lavet af genbrugspap på den socioøkonomiske virksomhed, Hans Knudsen Instituttet. FrøBomberne laves på jord, ler og frø, der trilles til små kugler. De er typisk blevet brugt af guerilla-gartnere i kampen om at sprede mere biodiversitet og flere blomster i byen.

Pakken indeholder to bomber, og en manual, så du kan lære at lave dine egne. Frø-bomb din by! Grøn Front!

 

TagTomat FrøBomber i gaveæske leveres med cykelbud til Naturbutikken på Vesterbrogade. Ingen unødvendig udledning af benzinos!

 

Tip
De bedste resultater fås ved at kaste frøbomberne forår eller det tidlige efterår. Plantes den på altanen eller i en krukke på vindueskarmen, vandes den så længe frøene spirer. Stik en finger i jorden og når den er ved at blive tør vander man igen.

 

Flot variation og indhold
TagTomat FrøBomber i gaveæske indeholder alt hvad vores små venner trænger til. Det betyder de rigtige hjemmehørende blomster med nektar der også er gode værtsplanter for yngel. Da indholdet er fra så naturlige kilder som muligt, kan det variere en smule. Kommer med fire frøbomber.

Med disse frøbomber kan følgende skyde op i din have og lokke vores allesammens yndlings bestøvere til din have.

Til bierne: Esparsette, slangehoved, rødkløver, kællingetand, honningurt, timian, purløg, blodkløver, boghvede, hjulkrone, stolt kavaler, kornblomst, knopurt.

Til sommerfuglene: Velduftende aftenstjerne, alm. hjulkrone, alm. røllike*, slangehoved*, atlaskblomst, brudeslør, hulkravet kodriver*, humle-sneglebælg*, judaspenge, knoldet mjødurt*, havepurpursolhat, gyldenlak, kornblomst, morgenfrue, kæmpe marguerit.

* = gode værtsplanter

 

Synonymer: Seed bombs, seed balls, frø bomber, frø kugler, solitære bier og enlige bier.

Uncategorized Varenummer: 105624

69,00 kr.

TagTomat FrøBomber i gaveæske – 4 styks

69,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK