Hjælp naturen!
TagTomat Sommerfuglenes blomsterblanding er fuld af sommerfuglenes yndlingsblomsterfrø. Hjælp de flotte sommerfugle med at trives, med denne nøje udvalgte frøblanding med nektarrige arter til sommerfuglene og værtsplanter til deres larver. Frøene er primært hjemmehørende og så vidt muligt høstet i Danmark. Så frøene dit yndlingssted og se dem skabe liv og farver, samtidig med at du skaber større biodiversitet.

 

Om frøene:
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor den gode dyrkningsoplevelse er sat i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Blomsterblandinger er sammensat af gode frø så vidt muligt fra Danmark, og de pakkes på Nørrebro af frøpakkemaskine, frøken Bertha. TagTomat Sommerfuglenes blomsterblanding leveres med cykelbud til Naturbutikken på Vesterbrogade. Ingen unødvendig udledning af benzinos!

 

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid. En pose rækker til 5-10 m2.

 

Tip
De bedste resultater fås ved at plante forår eller det tidlige efterår. Plantes der på altanen eller i en krukke på vindueskarmen, vandes der så længe frøene spirer.

 

Såkalender:
Såtidspunkt: forår (april-juni) eller efterår (september-oktober)
Blomstring: juli-oktober

 

Højde: 50-100cm
Blanding af en- og flerårige blomster i sommerfuglens blomsterblanding

 

Flot variation og indhold

Indhold (kan variere en smule): Velduftende aftenstjerne, alm. hjulkrone, alm. røllike*, slangehoved*, atlaskblomst, brudeslør, hulkravet kodriver*, humle-sneglebælg*, judaspenge, knoldet mjødurt*, havepurpursolhat, gyldenlak, kornblomst, morgenfrue, kæmpe marguerit.

* = gode værtsplanter

Uncategorized Varenummer: 105626

59,00 kr.

TagTomat Sommerfuglenes blomsterblanding

59,00 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager