Lækkert design
Walther og Co. Akryl foderhus til vinduet giver fugleoplevelser i helt andre dimensioner. Se fuglene lystigt komme helt tæt på. Med dette flotte fuglefoderhus til montering på vinduet kommer mange skønne mejser – såsom blåmejse og musvit – gerne hen til vinduet. Så kan man følge med inden fra varmen.
Walther og Co. Akryl foderhus til vinduet har et stort tag der holder foderet tørt hele året.

Høj funktionalitet
Det flotte design i holdbart akryl får dette stilrene foderhus til vinduet til at skille sig ud fra mængden. Udover en silo til frø, kan der også hænges fedtkugler på i en snor. Det er mange fugles yndlingsspise om vinteren, hvor de skal have finde meget mad med energi for at holde varmen. Variationen af den mad man kan servere for fuglene, gør at dette foderhus slår distancen når det handler om at tiltrække fuglene. Op til to fedtkugler kan monteres i de to slides der er under taget på begge sider af frørøret.
Foderhuset holder længe. Kunder har fortalt om hvordan deres Walther og Co. Akryl foderhus til vinduet har holdt næsten 20 år og stadigvæk er i god stand. Derfor kan der også tilkøbes sugekopper til, hvis de engang bliver trætte men selve huset af akryl stadigvæk står skarpt.

Opsætning
På almindelige glatte og rene vinduer – uden sprosser – monteres foderhuset direkte på ruden. Husk at affedte eller rense ruden før brug, f.eks. med acetone. Monter sugekopperne i deres respektive huller, således at demonteringsniplerne er tilgængelige. Centrér på ruden – og tryk fast så sugekopperne flader ud. Taget skal “kile” sig fast mellem sugekopperne. Herefter fyldes fodercentralen med vildtfoderblanding. Foderhuset har 2 huller i foderautomaterne, som ligeledes kan bruges til montage på sprossede vinduer. To messingstifter påsættes på sprossen og foderhuset hænges derpå. Montér foderhuset på små vinder til at begynde med- gerne mod øst. God fornøjelse!

Til vinduet Varenummer: 103922

549,00 kr.

Walther og Co. Akryl Foderhus til vinduet

549,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK