En fugleskøn velkomst
Lad dette dekorative skohorn byde dig velkommen hjem. De fine detaljer giver et naturligt og flot udseende der passer godt ind i entréen. Skohornet er håndskåret og malet i miljøvenlig akrylmaling og fås i flere varianter.

Wildlife Garden Skohorn er udformet som en stor flagspætte eller dværgfalk hvor halefjerene er blevet forlænget og formet som et skohorn. En læderrem gør den nem at hænge på en krog.

En flot og ”hoppende” spætte
Stor flagspætte har en hoppende flugt og markante farver, der gør den nem at få øje på. De er almindelige i skov og parker, men spiser også meget gerne fra foderbrættet. Deres trommen kan høres om foråret og er en del af deres parringsritual. Deres unger har en helt rød pande, imens den voksne han kun har en rød nakke og hunnen ikke har noget rødt på hovedet. Prøv at se om du kan se forskel næste gang du støder på en stor flagspætte.

Lad dig ikke narre af størrelsen af denne falk
Dværgfalken er Europas mindste falk. Den forveksles nogle gange med spurvehøgen, men dens vinger er smallere og mere spidse. Dværgfalken er meget dygtig flyver der oftest kendes på at de fejer lavt hen over jorden i stor fart ved jagt. Den kan finde på at genbruge reder fra andre fugle eller ruge direkte på jorden. Det er en stille rovfugl man sjældent høre kalde. 

Mål: 75 x 41 x 228 mm.
Vægt: 93 g.

Dekoration Varenummer: 105313

249,00 kr.

Wildlife Garden Skohorn

249,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK