SPAR 22%

At se efter fugle om natten er en særlig udfordring, da din synssans er svækket, og risikoen for ikke at få succes er stor.
Nattetiden og skumringen spiller en vigtig rolle for fuglekiggeren, især når det kommer til sky fuglearter.

DTI 3-familien af terrmiske kameraer er specielt designet til observering i mørke.
Dette kan lade sig gøre takket være kameraernes ergonomiske design og en højtopløselige HD LCOS-skærm, der leverer detaljerede billeder selv i mørke. ZEISS tilbyder en specialiseret løsning, der er egnet til selv de mest vanskelige lysforhold, udviklet af eksperter specielt til brug om natten.
Uanset om det er til observation, sporing eller for hurtigere og mere præcis identificering af fugle, sikrer dette højkvalitets termiske billedsystem, at observatøren præcist kan se detaljer selv på afstande over 1200 meter.

Som et resultat giver ZEISS DTI 3/35 unikke muligheder, uanset om det er nat eller dag.

Højpræcisionszoom
Det er ofte detaljerne, der gør forskellen:
Den fine, gradvise zoomjustering i trin på 0,5x giver den perfekte kombination af forstørrelse og detaljegenkendelse. Det betyder at observatøren hurtigt kan genkende selv små detaljer i de dyr, de observerer, hvilket er nøglen til præcist at identificere dem i mørke.

Perfekt form
Optikkens innovative design giver mulighed for enhåndsbetjening. Dette er optimeret til både venstrehåndede og højrehåndede brugere. Kameraets ergonomiske form ligger naturligt i hånden, hvor fingerspidserne hviler direkte oven på betjeningsknapperne, som også gør det nemt at bruge kameraet med handsker på. Den perfekte form gør det nemt at bruge kameraet i længere perioder, uden at man bliver træt i hænderne.

Ekstra lang batterilevetid
Når man er på fugletur, er den nærmeste strømkilde ofte langt væk. Med en imponerende lang batterilevetid på 10 timer vil DTI 3-modellerne holde nok opladning til det meste af en hel intensiv dag og nat, uden man behøver at tænke på at medbringe ekstra batterier.

Specifikationer
Rækkevidde: 880 m
Synsfelt ved 100 m. 26 m
Optisk forstørrelse: 1,8
Maximum digital zoom: 4x
Zoom steps (in 0.5x) 1.0x – 4.0x

Zeiss Varenummer: 105210

11.999,00 kr.

Zeiss DTI 3/25 gen 1 termisk spotter

11.999,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK