For konstant optimal ydeevne. Stort synsfelt for flere detaljer

Naturen holder aldrig pause, og passionen for at observere den stopper heller ikke. Selvom erfarne fuglekiggere allerede besidder en stor viden, er det rette udstyr afgørende for fuldstændig sikkerhed. ZEISS DTI 4 er et termisk kamera, som altid leverer toppræstationer. Med sin kompakte størrelse, en højopløselig 640 × 512-sensor og ZSIP giver den højkontrast og detaljerede billeder overalt – selv over lange afstande. ZEISS DTI 4/35 er det ideelle termiske kamera til observation i tætte og skovklædte områder. Med et stort synsfelt på 26 meter ved 100 meter kombineret med førsteklasses billedbehandling kan ZEISS DTI 4/35 registrere varmekilder i detaljer, selv i de mest skjulte områder.

Høj detaljegenkendelse med 640 x 512 px sensor
Den nye 640 x 512 sensor tilbyder højere billedopløsning for bedre billedkvalitet på alle zoomniveauer, samt en længere detekteringsrække med mindre støj sammenlignet med en mindre sensor. Dette resulterer i mere detaljeret genkendelse på større afstande.

Smart standby for forlænget batterilevetid
Når du er ude i naturen, er den nærmeste strømkilde ofte langt væk. Du har normalt brug for en bærbar oplader for at sikre, at din enhed ikke løber tør for strøm – hvilket betyder ekstra vægt og udstyr at tænke på. Med en imponerende lang batterilevetid på 7 timer vil DTI 4-modellerne have nok strøm til to til fire fugleture. Forlæng batterilevetiden endnu mere ved at aktivere smart standby-funktionen.

Tre observationsmetoder til enhver situation
Forskellige miljøforhold kræver forskellige enhedsindstillinger. DTI 4 har tre forudindstillede observationsmetoder: universal, detektion og tåge. Detektionsmetoden fremhæver for eksempel varmekilder endnu mere, mens den reducerer den kolde baggrund. Dette gør det muligt at se dyr bag træer og buske bedre end før.

Unik bevægelsesalarm
Bevægelsesalarmen sporer den varmeste varmekilde i billedet og giver brugeren besked, når den varmekilde bevæger sig. LED’en øverst på enheden begynder at blinke, eller skærmen tændes som en mulig indstilling. Det er således muligt at overvåge et stort område uden konstant at skulle holde kameraet.

Termisk spotter Varenummer: 105753

26.000,00 kr.

Zeiss DTI 4/35 termisk spotter

26.000,00 kr.

Forventet leveringstid: 7-25 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK