For vedvarende optimal ydeevne. Bredt synsfelt giver flere detaljer

Naturen holder aldrig pause, og passionen for at observere den gør heller ikke. Selvom erfarne fugleobservatører allerede har stor viden, er det rette udstyr afgørende for absolut sikkerhed. ZEISS DTI 4 er et termisk kamera, der konstant yder sit bedste. Med sin kompakte størrelse og en højopløselig 640 × 512 sensor sammen med ZSIP, leverer den detaljeret billedkvalitet med høj kontrast overalt – selv over lange afstande. I landlige områder, hvor observationsafstanden er vigtig, er ZEISS DTI 4/50 det perfekte valg med sin imponerende detektionsrækkevidde. Opdag varmekilder tydeligt og med høj kontrast på afstande op til 2.635 meter, og identificer selv de mindste detaljer med skarp billedkvalitet takket være ZSIP.

Høj detaljegenkendelse med 640 x 512 px sensor
Den nye 640 x 512 sensor tilbyder højere billedopløsning for bedre billedkvalitet ved alle zoom-niveauer og en længere detektionsrækkevidde med mindre støj ved samme zoom-niveau sammenlignet med en mindre sensor. Dette resulterer i flere detaljer på større afstande.

Smart standby til længere batterilevetid
Ude i naturen kan den nærmeste strømkilde være langt væk. Ofte kræves en bærbar oplader for at sikre, at din enhed ikke løber tør for strøm – hvilket betyder ekstra vægt og udstyr at tænke på. Med en imponerende batterilevetid på 7 timer vil DTI 4-modellerne have nok strøm til to til fire fugleture. Forlæng batteriets levetid yderligere ved at aktivere smart standby-funktionen.

Tre observationsmetoder til enhver situation
Forskellige miljøforhold kræver forskellige enhedsindstillinger. DTI 4 har tre forudindstillede observationsmetoder: universal, detektion og tåge. Detektionsmetoden fremhæver for eksempel varmekilder yderligere, mens den kolde baggrund reduceres. Dette gør det muligt bedre at se dyr bag træer og buske.

Unikt bevægelsesalarm
Bevægelsesalarmen sporer den varmeste varmekilde på billedet og informerer brugeren, når denne varmekilde bevæger sig. LED’en øverst på enheden vil begynde at blinke, eller skærmen tænder eventuelt. Det gør det muligt at overvåge et stort område uden konstant at holde kameraet.

Termisk spotter Varenummer: 105754

28.350,00 kr.

Zeiss DTI 4/50 termisk spotter

28.350,00 kr.

Forventet leveringstid: 7-25 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK