Når du observerer fugle og andet dyreliv, tæller hver eneste detalje

Med DTI 6 termiske kameraer går du ikke glip af noget – uanset om det er dag eller nat. ZEISS’ innovative ZEISS Smart Image Processing (ZSIP Pro) algoritme leverer et skarpt, højkontrast termisk billede via 640 × 480 sensoren med en pixelstørrelse på 12 mikron og 1024 × 768 HD AMOLED-displayet. ZSIP sikrer, at du perfekt kan identificere nøgledetaljer under vanskelige forhold og med lav termisk kontrast.

Batteriet understøtter 6,5 timers kontinuerlig brug og kan hurtigt og nemt udskiftes undervejs for at kunne identificere flere detaljer når som helst.

Med et imponerende synsfelt på 38 m/100 m leverer ZEISS DTI 6/20 et perfekt overblik på korte afstande, hvilket gør præcis observation og pålidelig identifikation mulig.

Enestående visningsoplevelse med ZSIP Pro
Den innovative smarte billedbehandlingsalgoritme (ZSIP) giver observatøren mulighed for pålideligt at detektere og identificere arter. I kombination med 640 x 480 sensoren med en pixelstørrelse på 12 mikron og 1024 x 768 AMOLED-displayet leverer ZSIP højkontrast og detaljerede billeder. Den er blevet udviklet af ZEISS i Tyskland.

Førsteklasses betjeningsergonomi
Det nydesignede scroll-hjul gør det muligt for både venstrehåndede og højrehåndede brugere hurtigt og præcist at vælge zoomniveauer eller menupunkter, selv under stressede situationer og selv når de bærer handsker. Det specielt udviklede okular med et stort subjektivt synsfelt er formet som en kikkert. Det tilbyder en særligt behagelig og nedsænkende visningsoplevelse og gør det muligt for brugeren at få et fuldt overblik over situationen.

Innovativ strømstyring
DTI 6’s batteri tillader 6,5 timers kontinuerlig observation og er let udskifteligt. Det kan også oplades ved hjælp af en standard powerbank og sikrer således, at observatøren aldrig løber tør for strøm. Standby-tilstanden aktiveres kontaktløst – hvis DTI 6 lægges ned eller tages op, slukker eller tænder det sig selv.

Perfekte billedindstillinger til enhver situation
DTI 6 kan tilpasses efter dine specifikke behov. Personlige indstillinger kan gemmes i op til fire observationsprofiler, så du er udstyret til enhver situation. Desuden kan du altid vælge nøjagtigt den rigtige linse til den aktuelle observationssituation fra to udskiftelige linser i et øjeblik. Derudover hjælper de forudindstillede tåge, universelle, opdagelses- og identifikations observationsmetoder med at tilpasse visningen til den respektive observationssituation.

Høj grad af tilpasning
Talrige konfigurationsmuligheder gør det muligt for dig at tilpasse det termiske kamera, så DTI 6 bliver helt dit eget. Fra at vælge din foretrukne zoomhastighed til at justere varigheden af stand-by-timeren og LED-konfigurationen til at oprette dine egne farvepaletter, kan DTI 6 tilpasses efter dine egne præferencer og specifikke behov.

Zeiss Varenummer: 105755

29.950,00 kr.

Zeiss DTI 6/20 termisk spotter

29.950,00 kr.

Forventet leveringstid: 7-35 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK