Når man observerer fugle og andet dyreliv, tæller hver detalje

Med DTI 6 termiske kameraer går du ikke glip af noget – uanset om det er dag eller nat. ZEISS’ innovative Smart Image Processing (ZSIP Pro) algoritme leverer et skarpt, højkontrast termisk billede takket være 640 × 480 sensoren med 12 mikrons pixel pitch og den 1024 × 768 HD AMOLED skærm. ZSIP sikrer, at du præcist kan identificere nøgleelementer under vanskelige forhold og ved lav termisk kontrast.

Batteriet understøtter 6,5 timers kontinuerlig brug og kan hurtigt og nemt udskiftes på farten for altid at kunne se flere detaljer.

ZEISS DTI 6/40 er specielt udviklet til observationer fra lange afstande. Med en rækkevidde på op til 2 km og 3x optisk forstørrelse gør termiske kamera det nemt at bevare overblikket over detaljer.

Enestående visuel oplevelse med ZSIP Pro
Den innovative smarte billedbehandlingsalgoritme (ZSIP) giver observatøren mulighed for pålideligt at detektere og identificere arter. I kombination med 640 x 480 sensoren og 1024 x 768 AMOLED skærmen leverer ZSIP billeder i høj kontrast og detaljerigdom. Dette er udviklet af ZEISS i Tyskland.

Topklasse Betjeningsergonomi
Det nyligt designede scrollehjul gør det muligt for både venstre- og højrehåndede brugere at vælge zoomniveauer eller menupunkter hurtigt og præcist, selv i stressede situationer og med handsker på. Det specielt udviklede okular, formet som et par kikkerter, giver en særligt behagelig og omsluttende visuel oplevelse og gør det nemt for brugeren at forstå situationen fuldt ud.

Innovativ Strømstyring
DTI 6’s batteri muliggør 6,5 timers kontinuerlig observation og kan nemt udskiftes. Det kan også oplades ved hjælp af en standard powerbank, så observatøren aldrig løber tør for strøm. Standby-tilstand aktiveres kontaktløst – når DTI 6 lægges ned eller tages op, slukker eller tænder den sig selv.

Perfekte Billedindstillinger til Enhver Situation
DTI 6 kan tilpasses dine specifikke behov. Personlige indstillinger kan gemmes i op til fire observationsprofiler, så du er forberedt på enhver situation. Derudover kan du altid vælge præcis den rigtige linse til den aktuelle observationssituation fra to udskiftelige linser på et øjeblik. De forudindstillede observationstilstande som Tåge, Universal, Opdag og Identificer hjælper med at tilpasse visningen til den aktuelle observationssituation.

Høj Personlig Tilpasning
Mange konfigurationsmuligheder gør det muligt for dig at skræddersy det termiske kamera, så DTI 6 bliver helt din egen. Fra valg af din foretrukne zoomhastighed til justering af standby-timerens varighed og LED-konfiguration til oprettelse af dine egne farvepaletter kan DTI 6 tilpasses efter dine egne præferencer og specifikke behov.

Termisk spotter Varenummer: 105756

32.300,00 kr.

Zeiss DTI 6/40 termisk spotter

32.300,00 kr.

Forventet leveringstid: 7-25 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK