DOF Birdlife Osprey: Premium Kvalitet og Ekstraordinær Optik til en Overkommelig Pris

DOF Birdlife Osprey er kikkerten til dig der vil have det ypperligste uden at skulle gå fra hus og hjem. Sublim skarphed og enormt synsfelt, sikrer dig den ultimative oplevelse. Osprey eller fiskeørnen som den hedder på dansk, har virkelig specialiseret sig i sit virke. Så meget den findes på alle kontinenter, undtagen sydpolen!

Detaljer kun set i langt dyrere kikkerter
Med et hus i magnesium med en lækker og kraftig gummiarmering er Osprey lavet til brug i felten. Fokushjulet er stort og kører helt glidende i en kvik, men hurtig justering. Osprey ligger perfekt i hånden uanset om du har store eller små hænder.
Der medfølger naturligvis rem, dæksler og taske.

Fantastisk optik
Takket med ED-glas med ultra lavt brydningsindeks, bliver du forkælet med imponerende lysstyrke. Tillige vil du opleve et meget stort synsfelt, der kan opleves også selvom du bærer briller.
Nærgrænsen er så lav kikkerten også snildt kan bruges til insekter og sommerfugle.
Skarpheden er i en klasse for sig og tilbyder uhørt for prisklassen, en imporende randskarphed man kun finder i langt dyrere kikkerter.

5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Vi er så sikre på du bliver fuld tilfreds med købet, at vi som kvalitetsstempel giver dig mere end de sædvane 5 års garanti og tilføjer 60 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

Specifikationer
Forstørrelse: 10x
Synsfelt ved 1000m: 112m
Nærfokus: 1.5m
Vægt: 692g
Vandtæt: Ja
Mål: 140x129x53mm

Kikkert Varenummer: 104951

3.999,00 kr. Medlemspris 3.799,05 kr.

DOF BirdLife Osprey 10×42 kikkert

3.999,00 kr. Medlemspris 3.799,05 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK