Minus
1
Plus
Kurv (0) total : 0,00 kr.
  • Op til 20% rabat for medlemmer
  • Butik centralt i KBH
  • 30 dages fuld returret
  • Fri fragt v. køb over 499,- i hele DK

Swarovski AX Visio 10×32 – Anmeldelse af fremtidens optik

Naturbutikken | 22. februar 2024

Vi satte Emil Poulsen, kåret som årets naturformidler i 2023, og en af 2024’s potentielt største nyheder – Swarovski Optik AX Visio 10×32.

Det er essentielt for os at tilbyde et bredt udvalg af produkter, der appellerer til alle, uanset budget, erfaring, og engagement. Gennem Emils test og som videoen skrider frem bliver det klart, at teknologien bag Swarovski AX Visio er imponerende og alsidig, i stand til at imødekomme behovene hos både nybegyndere og eksperter, lige fra undervisere til entusiaster. Dette produkt repræsenterer innovation og nytænkning ikke før set i branchen.

Se video anmeldelsen, der både bringer glæde og overraskelser

Vi har tidligere skrevet om Swarovski AX Visio hvor vi opsummerer:

Swarovski Optik AX Visio repræsenterer en banebrydende udvikling inden for optisk teknologi, idet den er verdens første SmartKikkert, designet til at identificere over 9000 arter direkte. Udviklet i samarbejde med den anerkendte designer Marc Newson, kombinerer denne kikkert ekstraordinær optisk præstation med avanceret teknologi for at forbedre brugeroplevelsen ved feltobservationer. Med dens augmented reality-funktioner og kompatibilitet med en dedikeret app, tilbyder AX Visio en ny måde at opleve og dele naturen på.

Emil Poulsen er professionel naturfotograf og blev i 2023 udråbt til Årets Naturformidler. Han lever og ånder for at fange et billede, der kan få folk til at tænke, elske og passe på vores natur. Hans naturfotografi “Singing in the rain” blev udnævnt som Danmarks bedste naturfoto 2022. De mange historier, der gemmer sig derude, er endeløse, og han prøver at få fortalt dem alle via sine billeder og naturformidlingsvideoer på Tik Tok.

Vores kunder giver de varmeste anbefalinger

Del din mening med os og hjælp os med at blive endnu bedre!

Skriv en anmeldelse

Bliv en del af Naturbutikken

Følg os på Instagram og få et indblik i hvad vi laver

Følg os på Instagram

Vores mission

Danmarks bedste til kikkerter og teleskoper

Naturbutikken har Danmarks bedste udvalg i kikkerter og teleskoper. Vi er specialuddannede og deler gerne af vores egne erfaringer som fuglekiggere og naturguides. Desuden har vi Danmarks bedste specialboghandel med bøger om fugle og natur.

Overskud går til naturbeskyttelse

Når du handler i Naturbutikken går overskuddet til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med fugle- og naturbeskyttelse i Danmark. Beskyttelsesarbejdet sker via politisk fortalervirksomhed, indsamling og formidling af viden, konkret beskyttelse af fuglelokaliteter samt opkøb og pleje af naturen.

Konkret naturbeskyttelse

Den konkrete beskyttelse af fuglelokaliteter og indsamling af viden baseres på frivillige aktister, som overvåger fuglelokaliteter, ringmærker fugle, bidrager til optællinger af udvalgte fuglearter og arbejder for at forhindre færdsel ved rovfuglereder eller beskyttelse af marker med ynglende fugle i dialog med lodsejere og myndigheder.

Naturområder

I Danmark passer Dansk Ornitologisk Forening godt 200 naturområder , mens den af DOF stiftede selvstændige fond, Fugleværnsfonden ejer 21 fuglereservater.

En del af verdens største naturbeskyttelsesorganisation

Internationalt arbejder Dansk Ornitologisk for at begrænse ødelæggelserne af særlige fuglelokaliteter i Kenya, Uganda og Nepal. På global plan er Dansk Ornitologisk Forening medlem af BirdLife International – verdens største naturbeskyttelsesorganisation med 13 mio. medlemmer og aktivister fordelt i 120 lande. BirdLifes medlemmer passer tilsammen 10.000 naturområder verden over.

Bliv medlem af DOF BirdLife og få

Discount icon Op til 20% rabat for medlemmer
Bird icon Støt truede fuglearter & naturområder
Forest icon Gratis tilbud til forskellige aktiviteter
Reading Få medlemsbladet Fugle & Natur
Bliv medlem af DOF Birdlife