Minus
1
Plus
Kurv (0) total : 0,00 kr.
  • Op til 20% rabat for medlemmer
  • Butik centralt i KBH
  • 30 dages fuld returret
  • Fri fragt v. køb over 499,- i hele DK

Fuglekasser til IKEAs bæredygtige byggeri

Naturbutikken har den største fornøjelse af levere FSC godkendte fugle / redekasser til den nye IKEA København.
Naturbutikken | 18. september 2023

I Naturbutikken elsker vi at gøre det nemt for byboere at hjælpe vores fjerede venner ved at tilbyde en bred vifte af fuglekasser, der er skræddersyet til forskellige fugle. Vores fuglekasser i lokale parker, haver, skove og endda på bygninger for at tiltrække forskellige fuglearter, herunder de søde spurve, livlige mejser og elegante svaler.

Et super fedt eksempel på dette ser vi på det spritnye IKEA-varehus ved Dybbølsbro. De har virkelig trådt i karakter og gjort en sej indsats ved at sætte Naturbutikkens fuglekasser op på deres tagterrasse. Det viser, at store virksomheder kan spille en rolle i at bevare vores dyreliv og natur.

Fuglekasserne er ikke bare et praktisk tiltag for fuglene, de hjælper også med at bringe naturen tættere på, uanset om man bor i byen eller på landet.

Det er en måde at skabe et mere bæredygtigt og harmonisk bymiljø, hvor vi alle kan trives sammen med naturen. Og det bedste er, at Naturbutikkens fuglekasser er fremstillet i hånden af dansk FSC-certificeret douglasgran fra bæredygtig skovdrift. Douglasgran er kendt for sin rødlige og holdbare kerneved, og det er virkelig en smart og holdbar løsning til vores fuglevenner.

FSC er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for træ og papir fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. FSC arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder.

FSC er bakket op af både oprindelige folk, miljøorganisationer, skovejere og andre med interesse for skovbrug i hele verden. Målet er, at vi sammen med virksomheder, sociale organisationer og miljøorganisationer skaber en bedre fremtid for verdens skovområder.

FSC er det eneste mærke af sin slags, som sikrer lige stemmeret og indflydelse til sociale, miljømæssige og økonomiske interessenter. På den måde ved du, at FSC-mærket er bygget på de tre grundpiller i CSR og tager hensyn til de tre bæredygtighedsparametre i skoven – social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.

Læs meget mere om FSC

Fuglekasserne er samlet med rustfri stålskruer, der sikrer lang holdbarhed i det fugtige danske klima. Der er virkelig lagt stor vægt på en kombination af bæredygtighed og holdbarhed i materialevalget, og det er noget, vi kan støtte med god samvittighed.

Du kan også læse mere om IKEAs bæredygtige byggeri og tankerne bag

Vores kunder giver de varmeste anbefalinger

Del din mening med os og hjælp os med at blive endnu bedre!

Skriv en anmeldelse

Bliv en del af Naturbutikken

Følg os på Instagram og få et indblik i hvad vi laver

Følg os på Instagram

Vores mission

Danmarks bedste til kikkerter og teleskoper

Naturbutikken har Danmarks bedste udvalg i kikkerter og teleskoper. Vi er specialuddannede og deler gerne af vores egne erfaringer som fuglekiggere og naturguides. Desuden har vi Danmarks bedste specialboghandel med bøger om fugle og natur.

Ny fuglekikkerter og seriøse opgradering

Som Dansk Ornitologisk Forenings butik arbejder vi selvfølgelig ikke kun for at fremme interessen for fugle og natur i København, hvor butikken ligger, men også i resten af Danmark og i visse tilfælde Sverige og Norge. Derfor inviterer vi med glæde enhver spirende ornitolog til en snak om, hvad man skal kigge efter i en god kikkert til at se på fugle, ligesom vi også gerne supplerer de erfarne ornitologer med det nyeste udstyr.

Overskud går til naturbeskyttelse

Når du handler i Naturbutikken går overskuddet til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med fugle- og naturbeskyttelse i Danmark. Beskyttelsesarbejdet sker via politisk fortalervirksomhed, indsamling og formidling af viden, konkret beskyttelse af fuglelokaliteter samt opkøb og pleje af naturen.

Konkret naturbeskyttelse

Den konkrete beskyttelse af fuglelokaliteter og indsamling af viden baseres på frivillige aktører, som overvåger fuglelokaliteter, ringmærker fugle, bidrager til optællinger af udvalgte fuglearter og arbejder for at forhindre færdsel ved rovfuglereder eller beskyttelse af marker med ynglende fugle i dialog med lodsejere og myndigheder.

Naturområder

I Danmark passer Dansk Ornitologisk Forening godt 200 naturområder , mens den af DOF stiftede selvstændige fond, Fugleværnsfonden ejer 21 fuglereservater.

En del af verdens største naturbeskyttelsesorganisation

Internationalt arbejder Dansk Ornitologisk for at begrænse ødelæggelserne af særlige fuglelokaliteter i Kenya, Uganda og Nepal. På globalt plan er Dansk Ornitologisk Forening medlem af BirdLife International – verdens største naturbeskyttelsesorganisation med 13 mio. medlemmer og aktivister fordelt i 120 lande. BirdLifes medlemmer passer tilsammen 10.000 naturområder verden over.

Bliv medlem af DOF BirdLife og få

Discount icon Op til 20% rabat for medlemmer
Bird icon Støt truede fuglearter & naturområder
Forest icon Gratis tilbud til forskellige aktiviteter
Reading Få medlemsbladet Fugle & Natur
Bliv medlem af DOF Birdlife