Minus
1
Plus
Kurv (0) total : 0,00 kr.
  • Op til 20% rabat for medlemmer
  • Butik centralt i KBH
  • 30 dages fuld returret
  • Fri fragt v. køb over 499,- i hele DK

Oplev livet i mørket

Det er næsten en snydekode, men med Zeiss DTI termiske rspottere, kan du vitterligt se i mørket. En termisk spotter er et apparat, der detekterer infrarød stråling fra objekter og omdanner denne information til et visuelt billede. Dette gør det muligt at se varmeforskelle, selv i total mørke. I naturen bruges den især af forskere og dyreobservatører til at spore og observere dyr, som ellers ville være skjult for det blotte øje.
Naturbutikken | 22. september 2023

Zeiss DTI-serien kan også være et nyttigt værktøj for dem, der er interesseret i naturobservation, især under lavlysforhold eller om natten. Zeiss DTI´erne er imponerende redskaber, der hjælper dig til at se en helt ny verden, nat eller dag.

Ved at anvende termisk teknologi i naturobservation, giver Zeiss DTI naturelskere mulighed for at opleve dyreliv på en helt ny måde, især under betingelser, hvor traditionelle optiske instrumenter ville falde kort.

I Danmark er DTI modellerne især populære på fuglestationerne, hvor de er det foretrukne redskab til at finde vadefugle der trykker sig i landskabet.

Skal du finde de sjældne og vildtlevende ulve, vil du opleve en Zeiss DTI, uanset model, som det perfekte redskab til at spotte de utrolig smukke og sky dyr.

Zeiss DTI findes i mange modeller. Fælles for dem alle er muligheden for at bruge Zeiss App på dit smartdevice (telefon, tablet eller andet), hvor du bl.a. har muligheden for at optage hvad du ser, men samtidig også dele dit billede, til hvem der ellers kunne elske at se med. Yderst velegnet til naturvejlederne, guider, formidlere, biologer og andre med lignende behov.

Vores kunder giver de varmeste anbefalinger

Del din mening med os og hjælp os med at blive endnu bedre!

Skriv en anmeldelse

Bliv en del af Naturbutikken

Følg os på Instagram og få et indblik i hvad vi laver

Følg os på Instagram

Vores mission

Danmarks bedste til kikkerter og teleskoper

Naturbutikken har Danmarks bedste udvalg i kikkerter og teleskoper. Vi er specialuddannede og deler gerne af vores egne erfaringer som fuglekiggere og naturguides. Desuden har vi Danmarks bedste specialboghandel med bøger om fugle og natur.

Overskud går til naturbeskyttelse

Når du handler i Naturbutikken går overskuddet til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med fugle- og naturbeskyttelse i Danmark. Beskyttelsesarbejdet sker via politisk fortalervirksomhed, indsamling og formidling af viden, konkret beskyttelse af fuglelokaliteter samt opkøb og pleje af naturen.

Konkret naturbeskyttelse

Den konkrete beskyttelse af fuglelokaliteter og indsamling af viden baseres på frivillige aktister, som overvåger fuglelokaliteter, ringmærker fugle, bidrager til optællinger af udvalgte fuglearter og arbejder for at forhindre færdsel ved rovfuglereder eller beskyttelse af marker med ynglende fugle i dialog med lodsejere og myndigheder.

Naturområder

I Danmark passer Dansk Ornitologisk Forening godt 200 naturområder , mens den af DOF stiftede selvstændige fond, Fugleværnsfonden ejer 21 fuglereservater.

En del af verdens største naturbeskyttelsesorganisation

Internationalt arbejder Dansk Ornitologisk for at begrænse ødelæggelserne af særlige fuglelokaliteter i Kenya, Uganda og Nepal. På global plan er Dansk Ornitologisk Forening medlem af BirdLife International – verdens største naturbeskyttelsesorganisation med 13 mio. medlemmer og aktivister fordelt i 120 lande. BirdLifes medlemmer passer tilsammen 10.000 naturområder verden over.

Bliv medlem af DOF BirdLife og få

Discount icon Op til 20% rabat for medlemmer
Bird icon Støt truede fuglearter & naturområder
Forest icon Gratis tilbud til forskellige aktiviteter
Reading Få medlemsbladet Fugle & Natur
Bliv medlem af DOF Birdlife