DOF BirdLife Merlin 16-48x65mm Teleskop: Komplet Sæt med Fremragende Optik og Fleksibilitet

Spar 13% eller 948 kr ved at købe dette komplette sæt.

DOF BirdLife Merlin 16-48x65mm teleskop
Meget for pengene, og med en sublim ED gør DOF Birdlife Merlin 16-48×65 til en fantastisk følgesvend, til dig der prioriterer maksimal fleksibilitet.

Imponerende optisk præstation
Takket være det højtopløselige ED glas med lavt brydningsindeks, får du ikke blot fremragende optiske egenskaber, men også en multicoated optik hvor alt går op i en højere enhed. Det betyder bl.a. abocromatiske abberationer er holdt på noget nær et minimum, helt uhørt for prisklassen.

Masser af forstørrelse
Skal du virkelig komme tæt på, kan du nyde helt op til 48x forstørrelse, der trods det store spænde, vil oplyse skarpt og kontrastfyldt over hele zoomskalaen. Synsfeltet tilbyder en yderst fornuftigt spænd og giver et dejligt bredt og stort billede, især på den store forstørrelse.

Lynhurtig fokusering og nem i brug
Med DOF Birdlife Merlin går du ikke glip af en eneste sitaution, da Dual-speed fokussystemet sikrer dig en optimal komfort, selv i kampens hede. Multistep øjestykket gør det velegnet for stortset alle med eller uden briller, let og nemt at kunne kigge i “Dværgfalken”.
Takket være den nitrogenfyldte krop og okular er “Dværgfalken” vandtæt. Slut med at bekymre sig om vandsprøjt eller regnvejr.

5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Vi er sikre på, at du bliver så tilfreds med købet, at vi som kvalitetsstempel giver dig mere end de sædvanlige 2 års garanti. Hos os får du 5 års garanti og 60 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

Til teleskopet medfølger desuden en beskyttelsestaske, som man kan have på imens man bruger det. På den måde er det bedre beskyttet imod slag og stød.

Specifikationer
Forstørrelse: 16-48x
Synsfelt ved 1000m: 46 – 24,5m
Udgangspupil: 20-18mm
Vægt: 1260g
Vandtæt: Ja
Mål: 350x165x85mm

DOF BirdLife K1254C + VA5 kulfiber stativsæt
Suværent stabilt rejsevenligt kulfiberstativ, med alle de gode egenskaber fra storebroderen, blot i et væsentlig mere kompakt ydre.

Takket være det multivævede kulfiberstativ og fluidhovedet, leverer DOF BirdLife K1254C + VA5 ikke bare en oplevelse og kvalitetsfornemmelse, man forventer for prisklassen. Nej det gør det UANSET prisklasse.
Det betyder bl.a. ultra lav vægt og tårnhøj stabilitet på næsten alle teleskoper, selvom vi anbefaler at gå op i størrelse ved store teleskoper.
VA5 hovedet er fuld fluid hoved, der takket være indbyggede sikringer, nærmest gør det umuligt at ødelægge dit dyrbare teleskop ved utilsigtede tiltninger, noget nærmest alle konkurrenter ikke tilbyder.

Arbejdshøjden på DOF BirdLife K1254C + VA5 er på 142cm uden brug af midterpinden – Helt optimalt til de fleste, men kan hæves til hele 160cm (overhead niveau).

Vægten er yderst lave 1250 gram uden hoved, perfekt til rejsebrug.

Specifikationer uden og med hoved:
Længde sammenslået: 51 cm (60cm)
Højde uden midtenpind: 133 cm (142 cm)
Maksimal arbejdshøjde: 151 cm (160 cm)
Vægt: 1.25 kg (1.82kg)
Maksimal belastning: 5 kg.

DOF BirdLife komplet rensesæt
Lad ikke optikken i stikken
Uanset hvor du færdes, eller hvor godt dit optiske udstyr er lavet, er støv, smuds og lignende umuligt at undgå. Til gengæld er det nemt at gøre noget ved.

Med DOF BirdLife komplet rensesættet, får du alle de redskaber du skal bruge i felten til at rense dit udstyr.
Det betyder bl.a. en kraftig men kompakt blæsebælg, til at puste det værste skidt, sand og snavs væk. En læbepomade let finhårsbørste, til at tage de mere genstridige elementer, en lækker mikrofiberklud samt våd og tør renseservietter.

DOF BirdLife komplet rensesættet leveres i en lille og elegant hardcase med det helt rette logo.

Teleskoper Varenummer: 105070

6.249,00 kr.

DOF BirdLife Merlin 16-48x65mm teleskop + DOF BirdLife K1254C stativsæt + DOF BirdLife rensesæt

6.249,00 kr.

Forventet leveringstid: 30-90 hverdage
5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK